Meetrapport laten maken

van jouw producten

Ontvang meetrapporten van jouw producten

Meetrapporten laten maken van jouw technische producten? Snel én vakkundig? 3Dmeten.nl is je graag van dienst. Sinds 1990 meet de meetkamer van Assmann Verspaningstechniek vooral producten die klanten gemaakt hebben.

Benieuwd wat meetrapporten laten maken kost? Stuur je aanvraag naar info@3Dmeten.nl en ontvang uiterlijk de volgende werkdag een offerte met prijs en levertijd.

Op de meetrapporten vind je bijvoorbeeld terug:

Benieuwd? Bekijk dan een voorbeeld meetrapport.

Duidelijke meetrapporten die iedereen begrijpt

De meetrapporten van 3Dmeten.nl zijn helder en overzichtelijk: groene maten liggen binnen tolerantie. Rode maten liggen buiten tolerantie. Elke maat wordt zo duidelijk mogelijk beschreven. 

Links op op het meetrapport vind je duidelijke symbolen. Zoals een schuifmaat, een diameter of vorm- en plaatstoleranties. Zie ook het voorbeeld meetrapport.

Je ontvangt het meetrapport altijd als PDF-bestand. Indien gewenst ook als neutraal tekstbestand voor verdere statistische verwerking in bijvoorbeeld Microsoft Excel.

Standaard zijn ze in het Engels, maar wil je meetrapporten laten maken in een andere taal – dan is dat ook mogelijk: Nederlands, Vlaams, Duits, of Zweeds. Wil je het logo van jouw bedrijf op de meetrapporten? Ook dat is mogelijk.

Meten volgens CAD-file - met of zonder PMI-data

Heb je een CAD-file van je producten? Dan gaat het maken van een meetprogramma sneller. En dat scheelt natuurlijk in de kosten. Meten met CAD-files is mogelijk met de volgende formaten:

Met STEP-files (AP242) is het mogelijk om PMI-data in te lezen. Een meetprogramma maken gaat daardoor nóg sneller. En het meten wordt daardoor goedkoper. Wil je producten laten meten naar 3D CAD-files uit Autodesk Inventor, Catia, Siemens NX, Solidworks? Of heb je JT-files? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@3Dmeten.nl.

STEP file met PMI
3D meten volgens STEP-file met PMI-data.