Meetdiensten

Wat wil jij laten meten?

Overzicht van de meetdiensten

Assmann 3D Meettechniek houdt zich sinds 1990 bezig met het meten van producten die andere bedrijven gemaakt hebben.

Benieuwd naar de kosten? Stuur je aanvraag naar info@3Dmeten.nl en ontvang dan uiterlijk de volgende werkdag een offerte met prijs en levertijd.

Meetservice voor iedereen toegankelijk

Meetresultaten van jouw producten zónder zelf te investeren in dure meetapparatuur? Dat kan met de meetservice van Assmann 3D Meettechniek.

Je ontvangt na de meting een helder meetrapport met de maten die je wilt weten. Diameters, lengtes, hoeken of vorm- & plaatstoleranties.

Je ontvangt het meetrapport altijd als PDF-bestand. Indien gewenst ook als neutraal tekstbestand voor verdere statistische verwerking in bijvoorbeeld Microsoft Excel.

Standaard zijn ze in het Engels, maar wil je meetrapporten laten maken in een andere taal – dan is dat ook mogelijk: Nederlands, Vlaams, Duits, of Zweeds. Wil je het logo van jouw bedrijf op de meetrapporten? Ook dat is mogelijk.

Meetdiensten - meten volgens STEP-file

Heb je een STEP-file van je producten? Dan gaat het maken van een meetprogramma sneller. En dat scheelt natuurlijk in de kosten. 

Met STEP-files (AP242) is het mogelijk om PMI-data in te lezen. Een meetprogramma maken gaat daardoor nóg sneller. En het meten wordt daardoor goedkoper. Wil je producten laten meten naar 3D CAD-files uit Autodesk Inventor, Catia, Siemens NX, Solidworks? Of heb je JT-files? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@3Dmeten.nl.

STEP file met PMI
3D meten volgens STEP-file met PMI-data.